Personvernerklæring for Victoria Hotell AS (Hotell Vic)

Ditt personvern er viktig for oss, og vi behandler dine personopplysninger etter den til enhver tid gjeldende personvernforordningen (GDPR).

Behandlingsansvarlig

Victoria Hotell AS, heretter referert til som Hotell Vic, er ansvarlig for all håndtering av personopplysninger gitt til oss gjennom våre kontaktskjema, sendt oss via e-post eller på annen måte gitt oss direkte eller indirekte.

Formål med lagring av personopplysninger

For å kunne administrere bookinger (overnatting og kurs-/konferanse) er det nødvendig for oss å behandle navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, romnummer, passnummer (for våre gjester med utenlandsregistrert adresse) og arbeidsgiver (ved opphold i firmaets regi, der det foreligger en firmaavtale).

Vi kan også lagre opplysninger med hensiktsmessig formål, som for eksempel foretrukket rom/romtype/etasje, allergier o.l. 

Wi-fi

Vi har gratis trådløst gjestenett, og for å benytte deg av dette er det nødvendig for oss å behandle IP-adresse, MAC-adresse (= et unikt identifikasjonsnummer som kan identifisere din mobiltelefon), og av og til telefonnummer.

Varighet på lagring av personopplysninger

Hotell Vic oppbevarer personopplysninger i fem år/1825 dager, med hensyn til bokføringsloven som pålegger oss å oppbevare detaljert kjøpshistorikk i fem år. Kundeprofiler slettes fortløpende etter dette.

Utover de fem lovpålagte årene, vil vi umiddelbart slette personopplysningene om deg om du ber om det. Dette så sant det ikke foreligger rettslig grunnlag, eller lovpålegg om å fortsatt bevare disse opplysningene.

Tilgang på dine personopplysninger

Vi vil dele dine personopplysninger dersom offentlige myndigheter krever det, og vi er rettslig forpliktet til det. Ubetalte fordringer oversendes inkassoselskap.

Utover dette deler vi ikke dine personopplysninger med andre virksomheter, utenom våre databehandlere, uten samtykke fra deg.

Databehandlere

Alle virksomheter som behandler personopplysninger på våre vegne, «Databehandlere», inngås det skriftlig databehandleravtale med. Databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Intern tilgang på dine personopplysninger

Tilgang på dine personopplysninger begrenses til ansatte som har tjenestemessig behov for å behandle/få tilgang til disse opplysningene. Alle våre ansatte er underlagt taushetsplikt.

Innhenting av personopplysninger fra andre

For å forsikre oss om at vi har korrekte opplysninger om deg, kan vi av og til sjekke andre kilder som telefonkataloger og folkeregister.

I enkelte tilfeller kredittsjekker vi også bedrifter, lag og foreninger.

Lagring av informasjon

Vi lagrer din informasjon på servere i Norge. Unic Nettverk er databehandler.

Dine rettigheter

Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger. Du har også rett til å korrigere, og få slettet, eller begrenset behandlingen av dine personopplysninger.

Anmodninger om innsyn i vår behandling av dine personopplysninger kan rettes til: regnskap@vichotel.no

Om du mener vi behandler personopplysninger i strid med lovverket, kan du rette en klage til oss; regnskap@vichotel.no eller til Datatilsynet; post@datatilsynet.no

Book overnatting

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.